Tuotteet ja palvelut

Lämpöresistanssin mittauspalvelu

Cool enough testing –palvelu on tarkoitettu kone-, laite- tai valaisinsuunnittelijoille, joiden tuotteiden sisällä on ilma- tai nestejäähdytystä vaativaa tehoelektroniikkaa. Palvelun avulla selvitetään, kuinka paljon kyseinen jäähdytyselementti pystyy siirtämään lämpöä pois elektroniikkakomponenteista. Testauksella saadaan selville jäähdytyselementin lämpöresistanssiarvo.

Jäähdytyselementit

Kyrönmaan CNC Koneistuksen jäähdytyselementtejä käytetään paljon lämpöä tuottavien sähkö- ja elektroniikkateknologian koneissa ja laitteissa lämmön siirtämiseen laitteesta pois. Jäähdytyselementeissämme oleellisinta on, että niillä saavutetaan hyvä lämmönsiirtyvyys. Hyvä lämmönsiirtyvyys saadaan aikaan mahdollisimman tiiviistä ja oikein suunnitellusta profiilista.

Muut palvelut

Kapasiteettimme mahdollistaa monenlaiset räätälöidyt ratkaisut eri tarpeisiin. Toimitamme asiakkaillemme työkalujen osat, protot, kone- ja laitekoneistukset, jigit ja kiinnittimet ym. tuotannon apuvälineet nopeasti ja kustannustehokkaasti. Myös teollisuuden  apu- ja kokoonpanolaitteita, automatisointia sekä robotisointia pystymme tekemään tarpeisiinne aina suunnittelusta asennukseen asti.