Isot energia-alan globaalit yritykset Vaasassa ovat mahdollistaneet huippulaatua valmistavien alihankkijoiden syntymisen ympäristökuntiin. Pieni ei voi olla huono ison rinnalla, vaan sen pitää olla asiantunteva osaaja, ketterä ja halukas tekemään jotain uutta.

 

Tähtäämme siihen, että olemme muutaman vuoden sisällä johtava jäähdytyselementtien sopimusvalmistaja Suomessa. Asiakkaitamme ovat laite-, kone- ja valaisinvalmistajat, jotka käyttävät tehoelektroniikkaa omissa tuotteissaan. Valmistamme jäähdytyselementtejä, joissa on huippuluokan lämmönsiirto-ominaisuudet. Tuotteitamme on ympäri maailmaa globaalin yrityksen laitteissa. Elementtimme varmistavat elektroniikan komponenttien tasaisen jäähdytyksen ja sen myötä laitteen moitteettoman toiminnan.

 

Tuotteita ei valmisteta eikä myydä hinnalla millä hyvänsä. Olemme panostaneet alusta lähtien tuotannon automatisointiin. Näin pystymme yhdistämään kotimaisen valmistuksen, ketterät toimitukset Suomesta ja tarkan laadun valvonnan hinnalla, joka sopii markkinoiden pirtaan.

 

Reklamaatiot ovat yrityksessämme lähes nolla. Se johtuu siitä, että työntekijämme saavat ja haluavat osallistua teknisten haasteiden kehittämiseen. Puristajat osaavat koneistaa ja koneistajat osaavat puristaa. Kun tuote lähtee asiakkaalle, se on jonkun tekemä. Hän on siitä itse vastuussa. Kun itse vastaa tekemästään lopputuloksesta, sen laadusta haluaa pitää kiinni.

 

Ihmisillä on kumma taipumus tehdä enemmän, kun heille antaa vastuuta. Meillä esimerkiksi varastot eivät tyhjene, vaan niitä täytetään itseohjautuvasti. Jos kone rikkoutuu, sitä mennään korjaamaan heti, eikä seistä tumput suorana. Kun on mahdollisuus kehittää omaa työtä tai laitteita, suurin osa haluaa myös sen tehdä. Kaikki nämä vaikuttavat siihen, että toimitamme tuotteet sovitusti ja ajallaan, vaikka päivän varoajalla.

 

Saamme kiitosta toimitusvarmuudesta ja tuotteiden loistavasta toimivuudesta. Koska haluamme katsoa eteenpäin, meillä on kaksi tärkeää tehtävää työn alla. Toinen on oma jäähdytyselementtien lämpöresitanssien testauslaitteisto. Toinen on osakokoonpanon kehittäminen. Panostamalla näihin kahteen asiaan, helpotamme jatkossa laite-, kone- ja valaisinvalmistajien tuotekehitystä ja parannamme sekä omaa että valmistajan tuottavuutta.

 

Haluamme osaltamme seistä laatuvalmistajien tuotteiden toimivuuden ja kilpailukyvyn takuumiehinä globaaleilla markkinoilla. Kun olet kiinnostunut viileästä meiningistä, ota yhteyttä.

 

Specialst in cool things

  • Perustettu 1993
  • Valittu Vaconin vuoden toimittajaksi 2003
  • Liikevaihto 4,16 M€ (2018)
  • 15 työntekijää
  • Sijaitsee 30 km:n päässä Vaasan keskustasta, Tervajoella. Lentokentälle matkaa 25 km
  • Toiminut Vaconin perustamisesta lähtien heidän sopimusvalmistajanaan
  • Vakavarainen pitkään toiminut yritys
  • Työntekijöiden vaihtuvuus erittäin pientä
  • Päätuotteemme ovat jäähdytyselementit tehoelektroniikkaan