Purso – laatu ja vastuullisuus käsi kädessä

Vastuullisuus on kasvava trendi ja tärkeä elementti sekä asiakkaidemme hankkeissa että omassa toiminnassamme.

Purso Greeline on 100 % kierrätettyä alumiinia

Sertifioitu laatu, ekologisuutta edistävät innovaatiot sekä ympäristövaikutusten minimointi ovat keskeinen osa jokapäiväistä toimintaamme. Yli puolet käyttämästämme alumiinista on kierrätettyä, ja tehdastilamme sekä anodisoinnin tuotantoprosessit lämmitetään uusiutuvalla bioenergialla. Meille vastuullisuus tarkoittaa myös paikallisuutta: kannamme vastuumme suomalaisena työnantajana. Työllistämme Pirkanmaalla lähes 300 osaajaa.

Purso Greeline – 100 % kierrätettyä alumiinia

Alumiini on näyttävä ja kestävä, mutta myös energiatehokas ja täysin kierrätettävä materiaali. Greenline-tuotelinjamme tekee meistä kierrätettävien alumiiniratkaisujen edelläkävijän, sillä 100 % kierrätysalumiinia käyttävä linja on Suomen ensimmäinen. Se on ensimmäisten joukossa myös maailman mittakaavassa.

Tilauksensa yhteydessä asiakkaamme saavat Purso Greenline -sertifikaatin, joka osoittaa, että tuote on valmistettu kokonaan kierrätetystä materiaalista.

Sertifioitua laatua

Kaikki toimintomme on sertifioitu ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmän sekä ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Alumiinituotteillamme on tuotekohtainen ja kansainvälisiin standardeihin perustuva ympäristöseloste (EPD), joka arvioi tuotteiden elinkaaren aikaisia ympäristövaikutuksia. Lisäksi ylläpidämme ympäristöasiainhallintaohjelmaa, joka perustuu jatkuvaan parantamiseen. Purso Yhtiöihin kuuluva Linjapinta ylläpitää saksalaista GSB-hyväksyntää.

Alumiini on kiertotalouden ylivertaisin raaka-aine Kierrätysalumiini säästää energiaa jopa 95 %

Kierrätettävää alumiinia